Klackar och vägar från medeltiden = ingen bra kombo

∼ innehåller reklamlänkar till Tullhuset, Lindex, Stadium och Ellos ∼

villa del borgo-16

.

.

Att packa inför en resa är alltid svårt. Man vill ju ha så mycket med sig! Jag är av sorten som typ packar några timmar innan avfärd, vilket ofta innebär att jag får slänga ned halvfuktiga, ibland tom otvättade kläder (med tanken att jag kan alltid tvätta för hand på plats…), och allt för ofta också då för mycket kläder bara för att jag är så oplanerad.

.

.

Inför den här resan gjorde jag på ett helt annat sätt, och det var toppen! Jag började packa redan 1 vecka innan avfärd. Detta i sin tur medförde att:

.

a) Jag hade allt i resväskan nytvättat och struket (slätt även när jag kom fram).
b) Det fanns chans/tid att komplettera med/handla olika saker som jag tyckte saknades innan avfärd.
c) Jag slapp få huvudvärk av sista-minuten-stress.
d) Välplanerade outfits/kombinationer resulterade i mindre packning.
e) Kom snabbt i ordning på kvällarna när vi skulle ut och äta istället för att vela i garderoben en timma.

.

.

Egentligen hade jag bara tänkt att ha 3 par skor med mig. 1 par svarta klackskor, 1 par flipflop och mina nya Hermes sandaler. Jag blev nedröstad av familjen (och min vän Sara) som tyckte att jag behövde ha ett par sportskor med mig också. Nix sa jag, här ska inte sportas något, så jag behöver inga sportskor! Hur som haver åkte ett par sportskor med och tur var det, för i Italien bodde vi uppe på ett berg och dit upp gick det en väg från… Medeltiden!

.

.

villa del borgo-13 villa del borgo-19

.

.

Ja ni ser ju själva. Klackskor var en omöjlighet! Så det var bara att packa ned dem i väskan, hoppa i sportskorna och knata några hundra meter på den knögligaste stenigaste vägen man bara kan tänka sig för att komma ned till staden centrum där klackskorna åkte på igen, hahaha! Taxi var inte att tänka på. Någon sådan såg jag inte där överhuvudtaget.

.

.

villa del borgo-14 villa del borgo-15 villa del borgo-17

.

.

Den fina klänningen har jag köpt på Tullhuset i Västerås här, den kommer från Day som har en massa snygga klänningar på både 40 och 50% rea här just nu. Flera av dem är mörka och långärmade vilket innebär att de är perfekta att fynda redan nu inför hösten och vintern! Exempelvis den här godbiten som mer än gärna får flytta in i min garderob. Funkar nu likväl som kallare årstider som ni ser.

.

Örhängena, som jag glömt att visa er, har blivit ena riktiga favvisar (tränar på att ha stora örhängen, hahaha), de finns här för en spotstyver, liksom armringarna som finns här. Svarta ultralätta sportskor (som kanske inte var så tokiga till att klä ned klänningen lite med ändå) finns här, och Apairs klassiska svarta mockapumps, med perfekt klackhöjd, inte för låg och inte för hög, kommer från Tullhuset här, men nästan exakt likadana finns också här från hypade Ida Sjöstedt till helt otroliga reapriset 539 kr. Skynda fynda, typ!

.

.

Nej hej, nu ska jag ta och dra igång matlagning och bakning inför kalaset här imorgon! See you!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: