OM han har friat och jag ska gifta mig – skulle jag ha…

∼ innehåller reklamlänkar ∼

Skärmavbild 2018-06-14 kl. 08.34.45

.

.

Visst drömmer vi alla lite grand om att någon gång få stassa upp oss i ett tjusigt plagg från by Malina? Eller kanske till och med få gifta oss i en av klänningarna? I alla fall gör jag det 🙂 Några gånger per år brukar chansen att fynda till rejält nedsatta priser dyka upp. Som nu, 30% rea! Som jag brukar säga, när det är hela 30% off på priset, då biter det liksom till lite!

.

.

Om jag var bjuden på ett bröllop eller ett snajdigt partaj med långklänning i sommar, då skulle jag definitivt klick hem den här långa isblå blåsan som finns här

Kjolen är en favorit sedan tidigare. Bingo! Nu kommer den på rea och det är läge att slå till så jag klickar här

Nej, vi är inte gifta, men kanske har han friat… (blink, blink) Den som lever får se! Hur som helst skulle jag absolut kunna gifta mig i den här spetsdrömmen!

.

Hela REA-utbudet hittar du här

.

.

Skärmavbild 2018-06-14 kl. 09.01.59

.

.

By Malina bjuder också på en hel del underbara nyheter för säsongen. Och även om det söta flickebarnet på bilden är så smal att det gör ont i ett mammahjärta (Snälla By Malina, hur tänkte ni här?) så är kläderna underbara.

.

Som sagt, kanske har han friat… hehe, och OM i så fall, skulle jag kunna gifta mig i den här makalöst söta klänningen.

Supersöt bikini med smickrande volanger på bysten som puffar till det hela (perfekt om man har liten byst). Toppen har även band som håller upp, syns på den här bilden, och nederdelen finns här.

Älskar off shoulder toppar, och har lärt mig att gilla bh-ar utan axelband (har man rätt bh i relation till sin byst funkar det utmärkt). Den här magiska blusen älskar jag extra mycket!

.

Alla nyheter hittar du här

.

.

Kram

Helena

.

.

 

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: