Vårt bästa badställe och 8 snygga bikinisar

∼ innehåller reklamlänkar ∼

sommar-5

.

.

Sommarlovet ligger inom räckhåll och på tisdag är det sista dagen för Lillan i den skola där hon gått sedan förskoleklass. Som jag kommer grina… Till hösten blir det skola här inne i stan, och det blir slut på körande flera mil fram och tillbaka varje dag. Men först ska hon ha ett långt och härligt sommarlov.

.

.

Vi börjar semestern nästan genast med en resa till Spanien och Italien, sedan blir vi sannolikt hemma ett tag innan vi åker en sväng upp till Lofsdalen. Fortsätter det magiska vädret att hålla i sig gissar jag att vi kommer att hänga en hel del ute hos min svärfar, som har sjötomt utanför stan, de perioder då vi är här hemma i Västerås.

.

.

Strandhuset har alla bekvämligheter man kan drömma om för en heldag med sol och bad, så det är otroligt smidigt att vara där. Vi brukar ta med oss något enkelt att laga till i pentryt som finns där inne, och sedan kan man duscha och göra sig i ordning om man vill innan man åker hem. Skulle det vara för kallt i sjön, vilket det inte på långa vägar är i år, kan man alltid ta ett dopp i bubbelpoolen istället!

.

.

sommar-4

.

.

Tror knappt att det hänt tidigare att vi badat i Mälaren helt obehindrat innan skolavslutningen. Visst har man tagit ett och annat dopp, och skyndat sig upp, men detta är något helt annat. Det är lätt över 22 grader i vattnet och vi har redan badat flera gånger!

.

.

Ute hos svärfar är det inte så kisande ranket vad man har på sig för badkläder, man slänger på sig det som är närmast till hands, men snart, ska vi som sagt var åka på semester och då vill man gärna vara lite snajdig… Eller hur? Så en ny bikini står på inköpslistan.

.

.

Här är några favvisar från Stadium

.

.

Skärmavbild 2018-06-11 kl. 06.41.35

.

.

Salming härligt kornblå topp här, underdel här

Soc ceriseblommig topp här, underdel här

Abecita prickig topp på rea för bara 99 kr här, underdel också på rea här

Panos Emporio lite sportigt helt set på rea här för 549 istället för ordinarie pris 849

Soc draperad topp här och rejält bred underdel här

Abecita marint randig topp här, underdel här

Soc isblå/turkos topp här, underdel här

Soc palmbladsinspirerat helt set för bara 249 kr här

.

.

Kram

Helena

.

.

 

.

.

 

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Vilket ställe svärfar har! Är det utåt Tidö? Skulle vara kul att se interiören, men det kanske inte han tycker, hi hi.

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: