Ett linne med tunna band och en plisserad kjol

∼ innehåller reklamlänkar ∼

kläder

.

.

Hemma igen efter nästan en vecka på västkusten med mamma. Det har varit riktigt mysigt att få rå om mamma alldeles själv i flera dagar. Många skratt och ett och annat dopp i havet har det blivit, och jösses så mycket har vi fått gjort! Vad hade jag gjort utan lilla mamma?

.

.

Idag stod inköp av skolavslutningskläder på schemat så vid lunch knatade Lillan, jag och Magnus ned på stan. Shoppingturen inleddes med lunch på Bianchi. En makalöst god tryffelrisotto var en perfekt start på dagen. Sedan avhandlade vi raskt både HM, Kicks, Akademibokhandeln och Stadium, innan vi landade hos Sofia på Guts som, som vanligt, bjöd på en trevlig pratstund, supersnygga kläder och till och med varsit glas bubbel till Magnus och Lillan medan jag provade kläder 🙂

.

.

kläder-3

.

.

Jag köpte ett sött linne i silke och en plisserad kjol den här gången (jodå, Lillan fick skolavslutningskläder också). Det är mindre än 2 veckor kvar till semestern och jag behöver fylla på garderoben med just linnen och tunna kjolar. Dessa kommer absolut att bli favoriter! Tänk också vad snyggt linnet kommer vara till ett par slitna jeans ❤

.

Linnet finns här hos Boozt med 30% rabatt för dem som inte bor Västerås och har möjlighet att handla på Guts (där kjolen för övrigt också finns på rea). Kjolen hittar jag inte någonstans, men Cubus har en liknade här för bara 199 kr och även By Malina här har en supersöt plisserad kjol.

.

.

Kram

Helena

.

.

..

 

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: