Vad var det som hände i helgen?

matsal-6

.

.

Hello

.

.

Oj oj, jag ville visa er den vackra pionbuketten som kom med bud till mig i fredags men det enda jag ser nu är skräpet på mattan. Hugaligen så det ser ut! Well, det är så det ser ut här just nu i alla fall. Dörrarna står på vid gavel hela dagarna och allt möjligt bös från trädgården blåser in helt hejdlöst och det var ett tag sedan jag dammsög…

.

.

matsal-7 matsal-8

.

.

Den maffiga vasen gillar jag supermycket, den är ny och kommer från Tullhuset. Vet inte om det framgår hur stor den är, men den är  s t o r  och så finns den i en lite mindre variant som ändå är relativt stor, hehe. Vet inte vilket leverantören är men är ni på jakt efter en stor vas är detta absolut ett tips. Dyr? tänker ni… Nej inte alls, den stora kostade inte mer än 349 tror jag (eller var det 399?) och den mindre 249, typ.

.

.

Ha en finfin dag!
Och förresten hörrni – Min lilla butikslokal på Skolgatan 4 är nu färdigrenoverad och idag kommer möbler och allehanda andra pryttlar på plats. Imorgon börjar jag fylla den med varor… 🙂

.

.

Kram

Helena

.

 

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Hej Helena, jag ser potential i/vid Er utgång till terassen, om man gör lite komplettering och justering.
Är Du intresserad av vad jag har för idé får Du gärna kontakta mig genom mitt mail konto.
Ljusa hälsningar Ninni.

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: