På spa med lilla mamma och syster yster

∼ innehåller reklamlänkar ∼

sunne-4

.

.

Idag verkar det som att det blir årets hitintills varmaste dag. Och vi som förra helgen var på spa i Sunne och knappt trodde att det kunde bli varmare i Sverige. Alltså snacka om att det var utomlandskänsla där på terrassen!

.

‘.

Mamma hade bjudit mig och min syster till Selma Spa i Sunne. Vi var där tillsammans för två år sedan också, precis efter pappas begravning, och då var vi nog lite i chock allesammans, mamma mindes nästan inget från den resan. Den här gången var det lite mer uppsluppen stämning kan man nog säga 🙂

 .

.

sunne-5sunne-6

Min baddräkt är en gammal favorit (himla snyggt skuren), en likadan finns här hos Bubbleroom för bara 259 kronor! Syrran hade en snygg klassisk bikini, med rejält stöd för bysten, en liknade som jag funderar på att klicka hem finns här för bara 199 riksdaler!

.

.

Jag fyllde år på fredagen och så var det morsdag samma helg så mamma och syster överraskade mig med bubbel, snacks och finaste presenten på rummet när vi kom fram. Och syster och jag överraskade mamma med en ljuvlig ansiktsbehandling och halvkroppsmassage.

.

.

sunne-2 sunne-3

Vad som låg i paketet från mamma och syster ser du här och fler superfina modeller finns här. Just nu får du 15% rabatt på ett köp!

.

.

Till kvällen svidade vi om och åt en supergod middag. Jag var så mätt efteråt att jag på riktigt trodde att jag aldrig mer skulle orka äta något igen.

.

.

sunne-8 sunne-7 sunne-9

Syster och jag körde kollektiv blomchock med mönstrade klänningar medan mamma var söt i vit blus och finaste kjolen som hon hade på min systers bröllop för 15 år sedan (!). Min klänning är från Tullhuset, (finns här hos Boozt också), och systers fina klänning finns här på samma ställe.

.

.

Morgonen efter gick vi upp ganska tidigt och åt en lång och mysig frukost ute på terrassen. Efter det hoppade vi i våra baddräkter och la oss i solen några timmar innan det var dags att packa ihop och resa hemåt. Så himla mysigt dygn och tusen tack bästa lilla mamman för att du tog med oss på detta.

.

.

sunne-10 sunne

.

.

Kram

Helena

.

.

 

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Vadå mamma – ser ju ut som det är en tredje syster! Låter trevligt , fatta att värmen bara fortsätter och fortsätter helt underbart!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: