Läskande tips i den underbara sommarvärmen

∼ innehåller reklamlänkar ∼

kattas fest-5

.

.

Man tror nästan inte att det är sant när man slår upp ögonen för ”vet inte vilken dag i ordningen” och solen strålar in genom sovrumsfönstret denna morgon också (ja, nu kanske inte just den lilla detaljen är fantastisk i vårt gardinlösa sovrum men ni fattar). Jag kan inte nog understryka vad jag älskar sommaren och värmen. Allt blir så mycket enklare och roligare när det är varmt och gosigt. Kläderna är snyggare, de gyllenbruna benen är snyggare (än de blåvita på vintern), trädgården är vackrare, människor är gladare osv osv. Jag gillar vintern också, lite, men då vill jag vara ledig och åka skidor i Lofsdalen 🙂

.

.

När det är såhär varmt är det viktigt att dricka mycket. Speciellt barnen märker jag glömmer bort det. Lillan höll nästan på att svimma häromdagen då jag hämtade henne i skolan. Hon hade inte druckit något på hela dagen… Ett fiffigt sätt, för att få de små att dricka under de varmaste dagarna kan vara att göra som Katta gjorde på sitt mingel i lördags. Ställ ut en tappkran med is, vatten och fritt valda frukter eller bär som smaksättare. Jag lovar att både barn och vuxna lockas att ta både ett och två glas när det serveras på det här vackra sättet. Kommer lätt att kopiera konceptet själv!

.

.

Snygg lite större glasbehållare med tappkran på rea från Cervera här

En lite mindre variant här

Fräsch kökshandduk från Lexington här

Bambu och rottingbricka med 25% rabatt från Ellos här

Trevligt litet serveringsbord för uteplatsen här

Patinerad gråsvart terrakottakruka 25% rabatt här

Plåtkruka med 25% rabatt här

.

.

Kram

Helena

.

.

 

 

 

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: