Nya bekanta och en kalasfin kväll

vårmingel-3

Språkade och smidde planer med den här käcka bönan, Helen med bloggen Vitae Stilo. Både min helt enastående snygga blus och favoritbyxorna no 1 kommer från Tullhuset. Tror att Helens kläder gör det också. Och vet ni vad… jag köpte kjolen i samma tyg som blusen också – galet snyggt – men det får ni se en annan dag!

.

.

Halloj

.

.

Söta ni är som är så trogna trots att jag postat inlägg så sällan den sista tiden. Som igår, när jag inte postat något på flera dagar, så slänger jag äntligen in ett inlägg, och vips så är ordningen återställd och statistiken med besökare ser ut som den vanligtvis gör! Så glad jag blir då ❤ Då vet man liksom att ni faktiskt går där ute och väntar på att något ska dyka upp! Jag märker det också på att ni är många som besöker bloggen även de dagar då jag inte postar något. Skillnaden ligger runt +/- 500-600 personer.

.

.

Nåväl, nu ska jag försöka sköta mig, det är ju trots allt roligare när man får till ett jämnt flöde i bloggen. Roligare för mig att blogga alltså. För hur skumt det än låter så är det faktiskt så att om jag inte bloggar på några dagar, blir jag liksom lite ”blyg” inför comebacken. Dvs inget duger, och jag blir oerhört självkritisk vilket innebär att jag skjuter det framför mig i ytterligare några dagar. Larvigt, men så är det.

.

.

Hur som haver så var jag på Tullhuset igår kväll. Skojigt! Så mycket fina kläder, så många trevliga damer och förstås, som alltid oklanderlig hosting av supersnygga butiksinnehavaren Anna med personal.

.

.

vårmingel

Anna till höger

.

.

Snittar och bubbel och godis och frukt. Det var galet varmt och de svala dryckerna släckte släckte perfekt törsten hos alla som hittat till Tullhuset denna kväll.

.

.

vårmingel-4

.

.

Efter en mycket trevlig kväll cyklade jag hemåt till min lilla familj som hade grillat och satt ute och mös i värmen. Och trots snittarna på Tullhuset fanns det allt kvar lite plats för Magnus grillade supersmarriga middag. Perfekt slut på en perfekt dag!

.

.

Kram

Helena

.

.

 

Kategorier:

Okategoriserade

11 kommentarer

Ja de hade verkligen lyckats! Snittarna och bubblet var perfect! Tvärr svek modet att tala med dig , undrar när du tänker öppna upp din lilla pop up store?

Gilla

Jag tycker att du kombinerar många ”ämnen” i samma inlägg när du gör comebacken efter några dagars uppehåll. Ett tips kan ju vara att körs ett ämne = ett inlägg och tidsinställa, då blir det ju fler uppdateringar med med samma innehåll som du publicerar idag!

Gilla

Väldigt snygg blus och byxa du har på dig! Tyvärr kan man inte hitta dom online på Tullhuset, vet du var man kan få tag i dom på webben? Sen undrar jag var du köpt dina snygga skor också😊

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: