En mysig helg-mitt-i-veckan-kväll

∼ innehåller reklamlänkar ∼

kväll-2

.

.

Hej kära vänner

 

.

.

Startade den här dagen med migrän… not so very kul… Efter lite medicinering och huvudet under en kudde 45 min så är eländet puts väck tack och lov, men jag ligger efter med det som ska göras idag. Lillan är hemma från skolan eftersom det är ”klämdag” idag och ja jag känner mig enormt stressad… Snälla säg att det är ok att låta en 9 åring sitta inne med sin Ipad en hel förmiddag när hon är ledig så att mamman kan 1) Bota sin migrän 2) Jobba lite så att hon kan vara ledig sedan…

.

.

Mitt-i-veckan-helgen som passerade var trevlig btw. Lillan var hos mormor och Magnus och jag passade på att äta en mysig middag på K9s terass. Hur härligt som helst att sitta där i världens sommarvärme och sippa på ett glas bubbel till ostron och en magisk råbiff!

.

.

kväll

.

.

Varsin Aperol Spriz gled också ned i våra mätta magar innan vi lättade hemåt. Kan nästan inte tänka mig något godare att dricka medan solen sänker sig ned bakom ett vårpirrigt Västerås.

.

.

kväll-4

.

.

För kvällen hade jag på mig min absoluta favoritbyxa från Tullhuset här, (jag skojar inte, skulle byxorna finnas i fler färger skulle jag köpa dem allihopa) och en ny söt blus från Baum und Pferdgarten som jag köpt hos Guts, finns hos Boozt här i två olika fina färger (skulle vilja ha båda, hehe).

.

.

Kram

Helena

.

.

 

 

Kategorier:

Okategoriserade

4 kommentarer

Den här stilen är verkligen spot-on och gör sig så bra på dig! Classy sassy and a little bit bad assy som en skrev på min insta igår 🤤 stämmer ju bra på dig med! 😘

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: