Närmare Västindien än såhär kommer jag nog inte

∼ innehåller reklam för Tullhuset ∼

tullhuset-8

.

.

Har nyss tagit en varm dusch och krupit ned i sängen efter att ha tillbringat ett par timmar på en fotbollsplan i spöregn. Det var vår tur att sköta kiosken ikväll mellan 17 och 18.30. Där stod jag och väntade och väntade. Inte en enda kund dök upp, haha! Alla föräldrar bara släppte av sina fotbollsspelande barn på planerna, sedan drog de hem till värmen fortare än kvickt. Så något kaffe och bullar och korv och chips blev det inte sålt idag inte.

.

.

Lillan och jag har tittat på ett avsnitt av Wahlgrens Värld ikväll (gillar verkligen det programmet). De reste på kryssning i Västindien. Kändes lite ledsamt och sorgligt för mamma och pappa hade bokat en kryssning med just den båten, Harmony of the seas, till hösten samma år som pappa dog i april. Mamma avbokade förstås. Jag vet hur mycket både mamma och pappa hade sett fram mot att göra den resan, och så blev det som det blev. Så sorgligt…

.

.

tullhuset-7 tullhuset-10

Jeansen och den tunna silkiga tunikan i siden (som känns så Västindien) finns här, och de Valentinoinspirerade sandalerna finns här.

.

.

 

Nu ska jag sova, natti natti!

.

.

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: