Är detta det perfekta porslinet?

∼ innehåller reklam för och reklamlänkar till RUM 21 ∼

Skärmavbild 2018-05-04 kl. 07.49.16

.

.

Halloj mina vänner

.

.

I säkert två år har Magnus och jag pratat om att vi borde ha åtminstone en till matservis här hemma. Gärna då en som går att kombinera med Blå Blom från Rörstrand här som vi har 12 kuvert av (när hela släkten träffas här är vi 22-24 stycken, antalet varierar med pojkvännsstatus bland ungdomarna), så vi skulle alltså behöva en servis till med 12 eftersom Blå blom inte tillverkas längre.  Ett annat önskemål är att porslinet är helt vitt så att det går att duka med till precis vilken färg och stil som helst.

.

.

I Lofsdalen har vi den här helvita servisen, också från Röstrand. Här hemma vill vi ha en lite mer ”modern” variant och jag måste säga att när jag igår fick ett reklamutskick på Inwhite, blev jag genast förälskad. Den är så fin! Eller vad tycker ni? Designad av begåvade Monica Förster och precis sådär enkel och lätt att kombinera med typ precis vad som helst som jag vill att den ska vara!

.

.

Skärmavbild 2018-05-04 kl. 07.49.28

.

Hela servisen Inwhite finns här och nu är det 25% på just de delarna som jag vill ha, så det kanske är lika bra att slå till direkt… eller, måste förstås kolla med Magnus först, men sedan så 😉

.

.

Kram

Helena

.

 

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Känns som nästan alla dina inlägg är reklam, sponsrade inlägg. Har jämfört med andra bloggar jag läser (större bloggar) och du har klart mest! =(

Gilla

Hej Inez, tack för informationen. Jag har själv inte jämfört med andra eftersom jag tycker att det är helt ovidkommande hur andra gör med sina bloggar när jag lägger upp en plan för min egen.

Det som är viktigt för mig är min egen statistik. Den följer jag noga och kan se exakt vad som är populärt och vad som inte är det. Inläggen med reklam för kläder är de absolut mest populära inläggen, medan vanliga inspirationsbilder utan länkar till köpställen är de minst intressanta.

Eftersom bloggen är en stor och viktig inkomstkälla för mig väljer jag naturligtvis att posta sådant som jag vet att läsarna vill ha, så att de stannar kvar och blir fler. Det är liksom helt avgörande för mig.

Hoppas du förstår och är nöjd med svaret.

Ha en fin dag!

Mvh Helena

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: