”Du kan väl addera lite färg?”

∼ inlägget innehåller reklam ∼

.

.

Det var nog den vanligaste kommentaren från mäklare för några år sedan. När man fick en beställning från en mäklare om styling och frågade lite om hur det såg ut i lägenheten eller villan, svarade de alltid, det är lite trist, så du kan väl addera lite piffiga färggranna kuddar, typ. Jag var, och är fortfarande inte så pigg på det, utan försöker snarare använda mig av lite neutrala färger när jag stylar. Brukar bli bäst så.

.

.

Men ibland måste man våga lite utanför boxen, hehe! Så jag tog i allt vad jag kunde när jag köpte handdukar hos Tullhuset till badrummet i Lofsdalen. Och visst blev det fint? Missonis klassiska mönster blev riktigt käckt i det väldigt neutrala badrummet. En färgklick är ibland inte så dumt ändå, hehe!

.

.

Handdukarna och badlakanen köpte jag här

.

.

.

.

Ni ser den fina detaljen va? Läderhängaren till handdukarna! Så himla snyggt och praktiskt. Missonihanddukarna har ingen ögla för upphängning. Antingen får man sy dit en själv, om man vill ha handduken upphängd på väggen, eller så kan man köpa den här himla fiffiga lilla saken. Läderhängaren är försedd med två rejält starka magneter, som dras till varandra, så det är bara att nypa fast öglan där man tycker att den passar. Fiffigt va? Dessutom tycker jag att lädret passar så fint i just det här badrummet tillsammans med näverkorgarna och necessären med läderöglan.

.

.

De fiffiga öglorna finns här

.

.

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: