Skippa alltid ”sista åket”…

.

.

Då har vi lämnat Lofsdalen bakom oss och rattar just nu mot Västerås. Vi har haft 4 fantastiska dagar och ”snö-i-sol-kvoten” är fullständigt uppfylld för den här säsongen. Vi är klara med vintern och ser fram mot en härlig vår och försommar hemma i Villa Skogsbrynet. Trädgården ska vårstädas och pallkragarna fyllas med godsaker att skörda längre fram. Den här resan har varit som en fin avslutning på den här vintern och nu är det bara upploppet kvar innan det är semester.

.

.

Men men, en sak i sänder. Jag har en rad påbörjade projekt som ska färdigställas, några mindre och några riktigt stora. Sedan har jag alla stylingar som droppar in nu på våren. Det är många som väljer att sälja den här tiden på året så vi ser april-juni som vår högsäsong. Så tacksam för mina duktiga medarbetare, hur skulle jag klara mig utan er? En annan sak som ska sjösättas inom kort är lokalen. Min lilla lokal på Skolgatan 4. Imorgon ska köksluckorna lämnas på lackning och sedan är det bara elementen kvar att måla innan allt är helt klart. Åhhh, vad roligt det ska bli! Mer info om den kommer förstås 🙂

.

.

Åk aldrig ”det sista åket”! En total felbedömning från min sida under sista åket idag på väg mot stugan höll på att sluta i katastrof. Tack och lov gick det bra… men typiskt Magnus att fota mig när jag ligger där hjälplös och sitter fast och skrattar så att jag håller på att kissa på mig… 

.

.

Nu ska jag ta och vila lite här, så himla skönt att sova när man åker bil. Resan blir så kort liksom, hehe!

.

.Vill bara först påminna om samarbetet med Tullhuset här, ni vet ju att ni får 15% rabatt på allt (utom möbler och beställningsvaror) fram till den 22/4 om ni använder rabattkoden dromhus15 i kassan. Det gäller förstås i den fysiska butiken nere vid kajen i Västerås också. Där säger du bara ”dromhus15” till personalen så dras rabatten av på priset.

.

Verkligen ett toppenfint erbjudande med tanke på att butiken just nu är fylld till bredden med sjukt mycket kläder och grejer man skulle vilja ha tillvåren och sommaren. Den snygga och superskölna jackan jag har på mig kommer därifrån och finns här.

.

En sak som jag tänkt på är att kanske inte alla vet att Tullhuset har en hel övervåning med inredning. Kan lätt missas om man inte vet om det alltså. Ett litet tips bara om du tänker dig ett besök i butiken.

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: