Lyxiga presenter från mig till mig

∼ innehåller reklamlänkar ∼

.

.

Godmorgon

.

.

Kickar igång den här dagen med att slänga upp mina forssingar rakt i ansiktet på er. Ber om ursäkt för det, men jag är bara lite glad för mitt senaste förvärv. I många år har jag velat ha de här sandalerna från Hermes, och nu, efter ett bra bokslut och en liten utdelning från förra årets hårda arbete, kändes det som att det var en bra sak att köpa i present till mig själv. En snygg axelremsväska var ett alternativ som jag övervägde, men det blev dessa tillslut ändå.

(Fina alternativ till de här sandalerna har Flattered här)

.

.

.

.

När jag ändå höll på, köpte jag mig ett par nya solglasögon också (blev ju ingen väska liksom). Har provat en rad olika sköldpaddsfärgade varianter men föll tillslut för dessa som finns här. (Nividas har ett par liknade, med betydligt lägre pris, här)

.

.

Med nya sandisar och solisar landade måste jag säga att jag längtar ännu mer efter semestern som i år går till både Spanien och Italien. Men men, det är en bit kvar dit och just nu befinner jag mig i vårt vintriga paradis så det är bara att passa på att njuta här och nu. Var sak har sin tid!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: