En dansk klassiker bland andra klassiker

∼ innehåller reklamlänkar ∼

.

.

Gokväll gokväll

.

.

Vilken underbar dag vi fick idag, igen, och vad jag har förstått gäller detsamma hela landet. Äntligen! Det var faktiskt så varmt här idag att det nästan inte gick att åka alls. Snön var så blöt och tung att skidorna sög fast. Det kändes som att man körde med handbromsen i och emellanåt var det faktiskt svårt att hålla balansen när skidorna liksom bromsade i otakt. Vi satt därför mest i solen och fikade och hade det gött.

.

.

Royal Design har 25% rabatt på vasen här. Den finns också i en matt variant här, också den till 23% rabatt.

.

.

Seneftermiddagen tillbringades på altanen bakåtlutad i en fällstol (måste btw köpa några snyggare/skönare) och så fotade jag några bilder till ett samarbete. Nu har jag tagit plats i soffan och tänkte kolla en film ikväll. På köksbordet står förresten en ny vas. Den klassiska danska Lyngbyvasen passar så bra ihop med Kubusljusstaken (som finns här med 138 kronors rabatt just nu), eller hur? Nu blir jag förstås sugen på att köpa den här lilla också. Typiskt… 🙂

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: