Vårsnygg i ”pyjamasbyxor”

.

.

 Igår var vi hos mamma och åt en smarrig påskmiddag. Jag hade på mig min nya våriga outfit med blommiga brallor. Kände ett behov av en bekväm stass med mönstrade byxor och hittade dessa hos bästa tjejerna på Guts (i Punkt) i torsdags, typ 1 timma innan Magnus och jag hade date på Vinoteket, hahaha! Blev lite stressigt.

.

.

Jag har nästan alltid jeans eller svarta byxor så detta är absolut lite utanför min comfortzone, men… det tog inte många minuter för mig att vänja mig vid mitt ”vågade val”, och nu känns de absolut som att de kommer att användas hur mycket som helst i vår och sommar (på mina bilder ser byxorna vita ut, men de är mer ljust beige, syns bättre på produktbilden här)

.

.

.

.

De är i ganska kraftigt silkigt material och helt utan tendens att skrynkla, alltså perfekta att packa ned vid resor. Och hur skönt är det inte med resår i midjan? Dessa har en sydd ”fakejylf” och fickor så de ser ut som kostymbyxor upptill på håll, vilket är snyggt och tonar ned pyjamasbyxkänslan. Gillar också att de har pressveck.

.

.

.

.

Toppen är också ny, köpte den samtidigt. Mjukt skönt svalt material som faller snyggt. Himla användbar kan man tänka.

.

 Såg att Boozt har 30% rea på byxorna som kommer från Inwear

.

Blommiga byxor här

Filippa K har en liknade svart top här

.

.

Andra snygga blommiga ”pyjamasbyxor” har

.

.

Gina Tricot här

Ellos här

By Malina här

Ellos (40% rea) här

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: