Ljuvligaste doftljuset och datenight coming up

∼ innehåller reklamlänkar till Royal Design ∼

.

.

Halloj skärtorsdag

.

.

Sitter och dricker en kopp kaffe och känner hur långhelgen kommer smygande. Tempot blir lugnare, de inkommande mailen blir färre och människorna på stan tycks gå en aning långsammare. Jag såg det imorse när jag var ute på min dagliga promenad. Varje morgon promenerar jag nämligen genom stan med Magnus till hans jobb, får en puss, säger hejdå och sedan går jag vidare. Jag promenerar ned mot sjön, och går längs med den, innan jag viker av upp mot villorna och hemåt Villa Skogsbrynet. I lurarna spelas Kent eller någon intressant ljudbok. Så avkopplande och perfekt start på dagen. Frisk luft och lite lagom motion plus förstås 15 ostörda minuter med mannen i mitt liv!

.

.

.

.

Igår flanerade jag runt på stan lite planlöst. Hur ofta händer det? Typ aldrig! Men igår gjorde det det alltså. Ganska mysigt att bara går runt och kika på saker utan att egentligen vara ute efter något särskilt. Naturligtvis hittade jag några saker jag gillade och bara inte kunde lämna bakom mig 🙂

.

.

Bland annat det svarta doftljuset från Jonathan Adler som finns här, sjukt dyrt för att vara ett doftljus som försvinner på några veckor, men eftersom skålen ljusmassan ligger i, är så vacker och kommer att finnas kvar för evigt, så kändes det ändå försvarbart . Å andra sidan kan man köpa samma skål här utan ljusmassan, betydligt billigare (Tips! Dessutom på rea just nu!).

.

.

.

.

Doften är underbar, jag faktiskt helt ljuvlig, ska jag tillägga, så risken finns väl att man vill ha ett till när detta tar slut (Tips igen! Samma doftljus, men med annan doft finns här på rea!). Det är klart, man kan ju alltid börja samla på dem… och inom ett par år har man då kanske en uppsättning så att man kan duka med skålarna till soppa eller dessert! Vilken bra idé va?! Här finns förresten ”skålen” i ett lite mindre utförande, som ljuslykta,  till ett mycket bra pris (nedsatt just nu).

.

.

.

.

Nej, nu ska jag ta och börja förbereda helgen här. Lillan sover hos mormor i kväll så Magnus och jag har bokat datenight som börjar med middag på favoriten Vinoteket Lothar och slutar vem vet vart, hahaha!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: