Så lyckas du med kuddkombinationen

∼ innehåller reklamlänkar ∼

.

.

Oh vad härligt det är när solen strålar och våren känns inom räckhåll. Idag förväntar jag mig takdropp och fågelkvitter, och jag tror allt att jag ska ställa fram en skön stol med några filtar mot husväggen lite senare under dagen.

.

.

För att påskynda vårfeelingen lite har jag plockat in några syréngrenar som jag satt i vatten. Magnus är allergisk mot björk så björkris till påsk är inte att tänka på. Syréngrenarna verkar trivas och jag hoppas att de till och med kanske börjar blomma. Massor av knopp finns där i alla fall.

.

.

.

.

Annat som piggar upp är de nya mönstrade kuddarna från Artwood som finns här. Gillar mönstret och formen. Jag kombinerar dem med ljusbeige plychkuddar från Ellos här (typ hur billig som helst, har köpt flera stycken) och denna, vad ska vi säga mullvadsfärgade kudden som är jättegammal och kommer från Day Home (Royal Design har lite olika kuddar från Day Home, och den här snygga nyheten är ganska lik min). Ofta är det det som gör skillnaden, alltså att man blandar olika nyanser och former på kuddarna i soffan eller sängen. Ett litet tips bara 😉

.

.

Håller ni med mig om jag säger att det finns få saker som lyfter ett vardagsrum, till en så pass låg kostnad, som några nya kuddar? Och visst blir man extra sugen på förnyelse och lite ljusare färger den här årstiden nu när ljuset börjar återvända?

.

Letar du kuddar i andra färger?
Då hittar du dem säkert i någon av dessa webshoppar som också har en massa fina kuddar.

Designonline här

RUM 21 här

Royal Design här

Indiska här

.

.

.

.

Hoppas ni får en kalasfin dag!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: