Slutklämmen på badrumsrenoveringen

∼ innehåller reklamlänkar ∼

.

.

Hej hej

.

.

Så var den här dagen strax till ända och imorgon är det slut på sportlovet och vanlig vardag igen. Det har verkligen inte hänt mycket här idag. lillan har varit på sin dans, Magnus och jag har varit ute och gått, och så har vi varit på Bauhaus och köpt lite saker till badrummet. Nu äntligen ska badrummet bli klart. Vi bestämde oss i fredags för att nu bara måste vi ta oss i kragen och slutföra. Några inhandlade grejer som ska monteras och sedan är det klart liksom! Så härligt!

.

.

Sent om sider har jag, som alla andra redan gjort, börjat titta på Bron 🙂 Ser fram mot att klämma ett par avsnitt nu under kvällen.

.

.

Psst! Förresten, kul att ni är så många som gillar mina inlägg om kläder. Det gläder mig. Ångrar mig så att jag inte köpte med mig den här kappan hem från Gina Tricot igår, ska ta mig en sväng dit imorgon och hoppas att den finns kvar. Snygg, eller hur? Passar min plånbok perfekt också nu när jag redan spenderat den här månadens klädbudget innan vi ens passerat den 5e…

Vårkappa för under 400 kr här

.

.

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: