Det vankas inflyttningsfest på Västerås nyaste hotell

∼ inlägget innehåller reklamlänkar ∼

Vit blus här och snygga brallor med trendig slits här
fräcka örhängen finns här (allt från Gina Tricot)

.

.

Mycket sent inlägg från mig idag. Först har jag hängt med Lillan på actionbadet Kokpunkten (i samma byggnad som Steam Hotel) nästan hela eftermiddagen, och sedan klämde jag 4 avsnitt av Bron efter middagen som Magnus lagat till oss när vi kom hem, så det blev liksom lite sent…

.

.

Den här veckan har jag varit ”ledig”, och bara jobbat undan det allra nödvändigaste. Kollat mailen någon gång ibland och så (det är inte så lätt att typ stänga hela kiosken när man är sin egen). Ögnade förresten igenom mailen nu i kväll och hittade en så himla trevlig inbjudan till en Inflyttningsfest på onsdag. Västerås nyaste hotell Comfort Hotel har öppnat upp och ingen mindre än Petter Stordalen himself kommer att vara där. Svårt att tacka nej till ett sådant partaj när man som jag dessutom är ett stort fan av den mannen (superentreprenören)! Måst ned på stan direkt i morgon förmiddag för att hitta något att ha på mig. Vad tror ni, kan detta vara en lämplig dress på partajet på onsdag? Så snyggt, klassigt och ändå enkelt.

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: