Jag matchade med missen

∼ innehåller reklamlänkar ∼

.

.

Halloj

.

.

Ja men jag kunde bara inte låta bli att ta en bild på mig och misse, hihi! Mamma, Lillan och jag gjorde en utflykt till Åsby Hem och Trädgård i Hallstahammar häromdagen och då sprang vi på den här lilla godingen.

.

.

Åsby är ett sådant där perfekt litet utflyktsmål om man inte har något för sig en dag. Där finns inredning, handelsträdgård (mysigast på sommaren förstås) och så finns det ett fik med supergoda och väldigt prisvärda räkmackor! Åsby är inte bara en vanlig butik, de satsar mycket på sin skyltning vilket gör ett besök där till lite mer av en upplevelse. Nu hade de tex en jättestor gorilla (som rörde sig och lät) bland alla växter, och den tyckte Lillan var kul! Om växtutbudet kan man säga att det är enormt, finns hur mycket som helst och artrikedomen utklassar allt vad heter trädgårdshandel i Västmanland i alla fall.

.

.

.

.

Så har du inget att göra en dag och är sugen på en liten utflykt kan jag varmt rekommendera Åsby. Helt klart värt att köra några mil extra för.

.

.

.

.

Älskar min ”leo från Lindex” som passar till allt, vardag som fest! Finns en liknade superfin här hos Bubbleroom. Utsvängda jeans tillhör min ”vardagsuniform” har ett par blå och ett par mörkgrå, liknade blå finns här (också Bubbleroom) och svarta här hos Gina Tricot. På fötterna har jag Uggs i den här modellen (Ellos), finns inget skönare! Handväskan är min trotjänare och ögonsten från Céline.

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: