Skala av och städa bort

.

.

Hej hej

.

.

Jag är påväg in i en inredningsbubbla tror jag. Det är nästan det enda jag tänker på dagarna i ända. Vad kan jag fixa här hemma? Hur ska vi styla ett eller annat jobb? Vad behöver jag köpa in för möbler, osv osv? Nya kunder dyker upp i en rasande fart och för första gången har jag fått lov att tacka nej till jobb eftersom jag helt enkelt inte hinner med mer just nu. Tidigare har jag alltid kunnat stuva om och fått till det ändå, men nu går det bara inte, jag måste prioritera.

.

.

Här hemma skalar jag av mer och mer. Bort med onödiga saker, klatschiga färger och mönster. Mattorna står näst på tur, enfärgade mjuka mattor måste in och de mönstrade ska säljas. Det är fina äkta ullmattor som garanterat kommer att få ett fantastiskt nytt liv hemma hos någon annan. Jag vill ha in mer lugn, mer beige, sand och brunt. Våra 2 blåaktiga svanenfåtöljer vill jag byta ut mot en i skinn. En brun eller cognacfärgad kanske. Kommer dammsuga auktionssajterna i jakten på den perfekta. Jag vill ha ännu mindre saker här hemma. Mer tomma ytor mer luft.

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: