Titta där hamnade jag i tidningen

∼ innehåller reklam för Helena Köhl Home AB ∼

—————

.

.

Hello tjejer

.

.

Trots att jag numer visar upp mig i tid och otid här på bloggen blir jag allt lite fnissig när jag ser mig själv i tryckt media 🙂 Västerås tidning intervjuade mig och säljaren till en superfin våning som jag stylade veckan innan jul.

.

.

Utgångsläget var det bästa, en stor luftig etagevåning med med bubbelbad på gigantisk terrass och utsikt över Mälaren och hamninloppet vid Tullhuset (för er som inte är bekanta med området, men kanske vet vart Tullhuset living ligger). Det roligaste jag vet är att plocka fram det bästa i varje hem jag får sätta klorna i. Jag försöker i princip aldrig ändra stilen, bara förbättra känslan i inredningen och lyfta fram bostadens fördelar. Smaken är som baken, och för mig handlar inte homestyling om att förverkliga mig själv.  Jag vill att det, oavsett stil, ska kännas hemtrevligt, harmoniskt och välkomnande.

.

.

—————–

.

.

Maria och Micke hade fina saker i sitt hem, men få saker kom till sin rätt eftersom de hade så många saker. Man såg helt enkelt inte träden för skogen. Vi började med en rejäl utrensning. Våningen kändes mycket mindre än vad den egentligen var, så alla ”onödiga” möbler fick åka iväg på förvaring och småsaker plockades ned i kartonger eller fick nya platser. Möbleringen i vardagsrummet justerades lite och så rensade jag bland gamla växter och hängde om alla tavlor. Sängen fick en hotellbäddning, med inlånade sängkläder, och så fyllde jag på med några nya krukväxter, snittblommor och ett par mattor. Det ena badrummet fick några nya handdukar och en badrumsmatta. I övrigt använde jag mig bara av det som redan fanns i hemmet.

.

.

På fotograferingsdagen kom superduktiga Stefan Strindberg, som fotograferar allt som säljs av SkandiaMäklarna i Västerås. Jag piffade till det lite ute vid bubbelpoolen på terrassen, dukade upp ett bord i köket och sedan jobbade vi ihop under ett antal timmar fredagen innan julafton. Det färdiga resultatet och hela artikeln i Västerås Tidning ser du HÄR

.

.

Det är verkligen sååå viktigt med en duktig fotograf och att samarbetet mellan fotografen och stylisten fungerar friktionsfritt. Det spelar ingen roll hur mycket man stylar om fotografen inte fattat grejen med styling. Stefan är fenomenal och kan verkligen konsten med att lyfta fram det stylade hemmet på allra bästa sätt. Han har konstnärsbakgrund och lång erfarenhet av fotografering och det är suveränt kul att jobba ihop med honom.

.

.

Funderar du på att ta hjälp med att lyfta fram det bästa i ditt hem innan försäljning? Då ska du inte tveka utan kontakta mig för en diskussion om förväntningar och möjligheter. Jag och mina tjejer gör allt från att möblera upp helt tomma bostäder till mindre justeringar i redan inbodda hem.

.

Maila mig på info@helenakhome.se, eller klicka på Kontakt längst upp på sidan

Föredrar du att ringa, då når du mig på 070-797 07 54

.

.

∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼

.

.

Ett litet tips också såhär på kvällskvisten:

.

.

Indiska har HALVA REAPRISET på all rea just nu. Gäller för både inredning och kläder!

Du hittar till rean HÄR (adlink)

.

.

Skärmavbild 2018-01-29 kl. 20.26.22

.

.

∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: