Nu har jag grävt ned skiten

.

.

Godmorgon

.

.

Gråmulen morgon idag inte sant? Gråmulet humör har jag också kan jag säga. Jag har nämligen precis varit ute och grävt ned innehållet i 6 burkar inläggningssill samt grönsakerna därtill i komposten… Alltså jag blir tokig!!! Tror ni inte att jag glömde att skölja av de jäkla filéerna innan jag omsorgsfullt lade dem lager på lager tillsammans med lök, morot, kryddor lag och allt i en jätteglasburk. Hur jäkla osmart får man vara? Lagen blev förstås salt och äckligt grumlig! Så nu har jag fått lov att koka ny lag och så sitter jag här framför brasan och tjurar lite. Inte tjurar som i gråter, utan mer tjurar för att jag var så klumpig.

.

.

.

.

Den nya lagen står ute för att kylas ned och så får jag helt enkelt åka iväg i em för att köpa nya burkar. Morr! Men men, större skepp har sjunkit och när allt kommer ikring är det inte hela världen. Strax ska jag ta och samla ihop mig och göra gravlaxsåsen. Laxsidan ska också ut ur frysen för i kväll ska den gravas.

.

.

.viktigaste tips till 

.

Senare i eftermiddag har vi en handbollsmatch att bevista och så ska jag ge mig på högen med räkningar som ska betalas. Jag har sagt det förr och jag säger det igen. Jag är så himla himla glad att jag inte behöver befatta mig med någonting sådant vad gäller företaget. Allt sköts av VicApta som typ pysslar om mig som ett litet barn, hahaha! Jag är nämligen lite neurotisk när det kommer till fakturor, skatter, Skatteverket, likviditet och allt sådant, och när jag behöver ha all den kollen själv, ja då får jag ont i magen och kan inte sova. Sedan 3 år tillbaka sköter VicApta precis allt som har med min ekonomi att göra. Hur skönt som helst och det enda jag behöver göra är att leverera leverantörsfakturor, kvitton och underlag för kundfakturor, sedan sköte de resten!

.

.

Det är nog faktiskt mitt viktigaste råd jag brukar ge till den som funderar på att starta företag. Att omedelbart skaffa sig någon som sköter redovisning, och helst också hela biten med bankkonton och fakturahantering, momsdeklaration osv. Man har igen de kronor det kostar, alla dar i veckan, sanna mina ord! Låt dem som är bäst på sin grej göra det åt dig, så kan du koncentrera dig på det du är bäst på. På så vis blir din arbetstid mycket mer effektiv!

.

.

∼ ❤ ∼

.

Dagens accessoartips!

.

∼ det här tipset innehåller reklamlänkar till Gina Tricot  ∼

.

 Jag har förmodligen, för att vara kvinna, ovanligt svårt för olika sorters stora halsband, roliga ringar och sådant. Det enda jag kan tänka mig att spetsa mina outfits med är örhängen. Och när det är fest, modell större, ja då kan jag också tänka mig modell större på örhängena 🙂

.

Här är 3 par som jag skulle kunna tänka mig att spetsa mina julpartyklänningar med. Eftersom mina örsnibbar är lite ”slappa” kan jag inte ha tunga örhängen, som drar ned snibbarna, och sådana där vanliga ”krokar”, som man bara hakar i, de går inte. Det måste liksom vara med plupp och ”täckt” på framsidan (fattar ni?). Här är i alla fall 3 som faller inom ramen för vad som funkar på mig.

.

Strass ÄR party, och dessa är perfekta i storlek och enkelhet, hade några liknande tidigare som gått sönder, finns HÄR

Det här var en liten fining med kristaller på svart metall, himla fin till en svart klänning skulle jag tro, finns HÄR

Lite guldörhängen är aldrig fel och dessa är himla fina. Gillar verkligen de små bollarna nedtill, finns HÄR

.

∼ ❤ ∼

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

4 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: