Jag visste inte att jag bara måste ha den här lilla godingen

.

.

Det finns ingen hejd på alla erbjudanden och rabatter så här i Black Friday-tider. Jag är i ärlighetens namn inte förtjust i shoppande för shoppandets skull. Men med tanke på att vi står inför en jul, och med den en rad klappar som ska inhandlas och kanske en eller annan juldekoration som det ska kompletteras med, ja då kan jag inte annat än precis som alla andra kika runt i webbshopparna för eventuella julrelaterade fynd.

.

.

.

.

Och ja, tror ni inte på sjutton att jag dök på denna! Jag visste faktiskt inte att jag bara måååste ha den här fina lilla fuskisen till klänningarna jag köpt inför julens fester… Den är liksom perfekt, för den är enkel, kort och har inget mönster (min leofuskpäls känns jättekonstig till allt annat än en svart klänning). Den grå, eller lite silvriga färgen gör att den är superlätt att matcha både till svart, rött, silver och för all del mönstrat (mina nya klänningar, typ).

.

.

Fina fuskpälsjackan kommer från Gina Tricot. Det är 30% RABATT fram till på söndag på den (billig redan innan också, yey), så jag ni fattar att jag inte kan låta bli… 😉 Sedan passade jag på att köpa hem ett par lite annorlunda tunnstrumpbyxor också till nyårsaftons glitterklänning, hehe! Den varianten var det länge sedan jag hade, men det är jäkligt snyggt och kolla detaljen längst ned. Också 30% RABATT!

.

Fuskpälsen hittar du HÄR

Strumpyxorna finns HÄR

.

.

∼ det här inlägget innehåller reklamlänkar till Gina Tricot ∼

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: