I år fick jag till det i alla fall

.

.

En sådan himla tur att det blev mildrar och barmark igen, så att jag hann peta ned de där tulpanlökarna jag köpte tidigare i höstas. Förra året fick jag slänga rubbet efter att det legat i källaren tills de ruttnade… Ja jag var inte riktigt vid mina sinnens fulla bruk den hösten om ni minns. Men nu så, nu är de nere i jorden och jag förväntar mig en överdådig vår, hahaha!

.

.

.

.

40 lökar blev det. 20 vita och 20 mörkt mörkt röda som drar åt svart. Ser lite ljusare ut på den här bilden ser jag. Det är sådana där frasiga papegojtulpaner och jag har som sagt högt ställda förväntningar på dem 🙂

.

.

.

.

Som ni ser har jag inte höststädat rabatterna. Men jag skyller på att typ alla jag intervjuat och skrivit texter om till trädgårdsreportage säger att de låter alla fröställningar och nedvissnade växter stå kvar över vintern. Dels så finns fåglar och andra djur (möss då eller?) som vill äta fröna och dels skyddar det nedvissnade bladen rötterna mot kylan. Så, ja här står allt visset kvar till nästa vår. Bara hoppas att det blir vitt snart så vi slipper se det.

.

.

Kvällens julklappstips från mig till er
får bli en gosig halsduk och matchande fin mössa från Gina Tricot för ynka 160 kr tillsammans!

 

Mössan hittar du HÄR

Halsduken HÄR

.

(det här tipset innehåller reklamlänkar)

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

4 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: