Fy Fabian vad jag saknar dem

.

.

De kanske inte är de snyggaste skorna som finns, men de är bannemig de skönaste i alla fall. Jag köpte mina för många år sedan, men för ett par vintrar sedan gav de upp. Jag drog tag i bakkappan och ett stort hål i skinnet revs upp. Så tråkigt och jag saknar dem så… Har inte tyckt att jag haft råd att köpa några nya, de kostar ändå en rejäl slant, men i år ska jag allt köpa mig ett par.

.

.

Jag var supernöjd med den grå färgen, och de som jag hade , de med en knapp i sidan, passade mig bra, så jag tror att jag går på samma färg och modell igen. Dock väljer jag denna gång varianten som är lägre och därmed också lite smidigare.

.

.

De lägre W Mini Bailey But ll finns HÄR

.

.

.

.

Den högre varianten, den som jag har på mig på bilderna, finns även i den HÄR färgen som jag tycker är riktigt snygg!

.

.

Med ett par Uggs i garderoben tyckte i alla fall jag att vintern blev lite varmare och lite mysigare. Som sagt, jag har saknat dem typ varje dag sedan de sprack…

.

.

Vill du läsa fler inlägg i den här bloggen ska du klicka HÄR

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: