Det var inte så lätt som jag trodde…

.

.

Jag måste erkänna, det sket sig lite, om ni ursäktar uttrycket. Tur att man har hantverkare som med blixtens hastighet kommer till undsättning när något går fel. Som tex när man försöker behandlar en redan oljebehandlad bänkskiva i ek och inser att allt ”klägg” man strukit på bara ligger uppe på ytan och aldrig kommer att tränga ned i träet som det ska göra…

.

.

 

.

.

Tänkte att det var lika bra att agera momentant, så att inte bänkskivan i köket blir ett halvt påbörjat projekt som blir stående vecka ut och vecka in. Killarna från SE-Bygg var här redan 1 timma efter att jag hade ringt och meddelat mitt nederlag. Skönt, nu blir det ordentligt gjort!

.

.

.

.

Ni får alltså vänta ytterligare någon eller några dagar på att få se slutresultatet. HÄR kan ni i alla fall se vilket pimp jag tänker mig på bänken när den är klar. Alltid något!

.

.

Vill du läsa fler inlägg i den här bloggen ska du klicka HÄR

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

4 kommentarer

Men vilken underbar utrustning som kom till undsättning! Hur ska du nu göra? Vanlig vitolja kanske? Hur var det tänkt från början?

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: