Mitt vardagsrum – så fixar du stilen

.

.

Ikväll tänkte jag att jag ger mig på ett litet ”fixa stilen” inlägg 🙂 Det händer ju av och till att jag får frågor om var olika saker kommer ifrån. Ofta handlar vi på auktion och loppis (dock ej textilier eller stoppade möbler, never ever) så det kan vara lite svårt att hitta exakt samma. Men kära läsare, här har jag satt samman en liten guide med länkar till antingen exakt samma saker, eller liknade saker så att stilen blir densamma. Hoppas du hittar något du gillar!

.

.

Soffa Furninova Luna HÄR …

Beige kudde HÄR (2 pack kostar typ lite och ingenting)

Soft gul sammetskudde i ekologisk bomull HÄR …

Vita bomullsgardiner i olika längder HÄR … (superpris = fyndläge)

Ullmatta HÄR …

Marmorbord HÄR …

Sarfatti taklampa HÄR

Taccia Small bordslampa HÄR

.

.

Klicka HÄR om du vill se det senaste inlägget i den här bloggen!

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Stort gilla på dina gardiner. Tänkte själv köpa dem men undrar hur du upplever kvaliten till det priset? Hittar bara dem i som mest 250 längd. Visst har du nästan 3 meter till taket? Tack för en trevlig blogg. Gillar även dina inlägg om kläder och mode😊

Gilla

Stämmer vi har 320 cm till taket. Jag har sytt gardinerna av vanligt bomullstyg som jag köpt per meter. De färdiga gardinerna på Ikea är för korta. Kvalitén är inget vidare… men funkar kanske ett tag… Kram H

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: