Festligheter coming up och äntligen kan vi erbjuda full homestaging

Visst blir man lite extra glad av att mötas av detta när man checkar in på hotellrummet efter en lång arbetsdag? Nästa vecka blir det hotell i Stockholm igen, men då väntar festligheter x 2. 

.

.

Godmorgon

.

.

Klockan är bara 6.00 och jag sitter själv i köket med en kopp kaffe och bloggar lite i lugn och ro. Jobbar på ett projekt denna vecka som är så vansinnigt roligt. Det medförde att jag vaknade redan vid 04.30 klarvaken och ivrig att få fortsätta. Fastighetsbyrån i Västerås ska sälja en villa som vi (Helena Köhl Home och SE-Bygg och Entreprenad) både renoverat och homestagat helt och hållet. Full möblering från scratch, och det är det första gången vi gör, eftersom vi inte haft den tjänsten tidigare. Men nu så, nu tillhandahåller vi den tjänsten och det känns så himla bra att kunna göra det. Det har varit ett mål som jag jobbat mot i alla år. Ska man göra det, ska man göra det ordentligt har jag tänkt och nu är vi där och har den möjligheten! Bilder kommer, lovar.

.

.

Nästa vecka blir det nästan mer partaj än jobb faktiskt. Inte mindre än en fest och en gala ska bevistas i Stockholm. Först ut är min fina vän Maria Soxbos (aka Husligheter) 10-årsfest tillsammans med Trendgruppen PR på tisdag. Middag, kalas och trevligheter! På fredagen är det sedan dax för Stora Influencerprisets prisutdelning och galamiddag, där Maria (igen) tillsammans med Helena och Monica i deras nätverk Nordinary Influencers är nominerade till priset Årets Innovatör! Det kommer bli så roligt att hänga med de här supergoa tjejerna hela två kvällar nästa vecka. Värsta lyxen!

.

.

Jag kan förstås inte låta bli att tänka att jag nog egentligen borde hakat på och varit med och startat Nordinary där vid årsskiftet när vi alla lämnade Sköna Hem. Chansen fanns, men jag tackade nej, och nu får jag glädjas åt deras framgångar istället. Tack söta Monica för att du bjudit med mig på galan!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: