Nu ska fulbänken bli finbänk

.

.

Godmorgon

.

.
Ny vecka nya möjligheter. Uttjatat uttryck kanske men visst ligger det väl lite i det. Måndagar tycker i alla fall jag känns så nya och fräscha och energin är på topp.

.

.

Men nu till något helt annat… Igår kom jag på det! Jag kom på vad vi ska göra med den jättetråkiga ekbänken i köket. Alltså som jag har funderat. Den är ju jättestor, alltså drygt 7 meter lång och att byta ut den (plus alla metrar granit som är på motsatt sida) till marmor som jag hellst skulle vilja ha, skulle kosta en förmögenhet. Dels för längden men också för att vi skulle behöva en så tjock skiva för att den skulle passa in med skåpen och det.

.

.

I flera år har jag gått omkring och tänkt tanken att vi ska slipa den och göra den ljusare med dekorvax och olja och sådant. Jag har liksom helt snöat in på att den ska bli ljus.

.

.

.

.

Men så igår kom jag på det! Nej, den ska inte alls vara ljus, den ska vara ”svartish”! Som i svartek! Nu har jag kollat på en massa bilder på det och det känns superrätt. Mindre bondkök och mer modernt, men ändå med bondkökets karaktär. Hänger ni med. Det kommer att bli mer modernt, cleant och mycket mycket roligare att fixa och styla på bänken. Hur jag än burit mig åt på den här orange bänken så har det aldrig känts bra.

.

.

Vi ska ta tag i detta redan i kväll. Måste till färgaffären först bara och kolla hur vi bäst gör det. Sedan kanske jag tar och klickar hem den HÄR (adlink) serveringsbrickan från Ellos och den HÄR (adlink) fina glaskannan som båda två kan få stå framme och bara vara snygga! Ni vet vad ivrig man blir på att komma igång med piffet när man har en plan på en förändring. Jag orkar liksom inte vänta!!

.

..

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

9 kommentarer

Det kommer bli toppensnyggt!
Jag känner igen det där när något man vänt på ut och in och tänkt på i månader eller veckor för att det bara måste förnyas och samtidigt passa in. Så plötsligt tar man en ”ny” väg och allt känns perfekt 😀 Man känner sig som geniet själv 😂

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: