Beställt de första möblerna till lokalen

.

.

Halloj från ett extremt grått och regnigt Lofsdalen

.

.

Spelar faktiskt inte någon roll den här årstiden, tycker mest att det är mysigt att vara inne och kura stuga med tända ljus, god mat och allmänt mys.

.

.

Ni kanske undrar hur det går med lokalen? Jodå, den börjar att arta sig. Rummet (ja det är bara ett rum) är nu färdigmålat tack vare att jag har världens absolut bästa mamma som enträget varit där och målat allt åt mig denna vecka. Men hur snällt är inte det liksom? Vi var där tillsammans i lördags och påbörjade jobbet och sedan har hon gjort klart allt åt mig. Nu återstår bara att måla pentry, hall och toalett. Luckorna till pentryt ska lämnas in på lackering bara jag bestämmer mig för vilken färg jag ska ha där inne. Trodde att jag var på det klara med det och började provmåla lite med en beige/greige färg, men hugaligen vad fult det blev. Allt såg bara nikotingult ut! Tänk om och tänk rätt… men hur?

.

.

Nåväl, idag beställde jag i alla fall de första möblerna. Två fåtöljer av modellen på bilden här ovan. Tyget är i beige sammet och jag tror att det kommer att bli superfint till färgen på väggarna i rummet. Valet föll på dessa fåtöljer eftersom de var fina, små och smidiga och väldigt billiga. De finns HÄR. Jag hade egentligen siktet inställt på snyggingarna HÄR (från MeliMeli), men eftersom det eventuellt hade blivit trångt med 2 st av de relativt stora fåtöljerna,  plus att de var mycket dyrare, så ändrade jag mig. De jag valde nu blir perfekta som första möbler tror jag.

.

.

Till fåtöljerna beställde jag också hem det här bordet.

.

.

.

.

Snyggt billigt bord också det perfekt att börja med. Jag vill inte dra på mig för mycket kostnader innan jag kommit igång. Bordet finns HÄR.

.

.

Eftersom jag tänkt ha ett litet fik där, beställde jag också hem en liten serveringsvagn. Tror att den kommer att få plats i pentryt.

.

.

.

.

Perfekt att den är på hjul så kan man flytta runt den efter behov. Serveringsvagnen finns HÄR.

.

.

Är jag verkligen jätteivrig med att få komma igång och få ordning i lokalen. Verksamheten får växa fram och jag får helt enkelt se vad som passar och funkar där. Kontor, butik och fik är huvudspåret, så får vi se hur det går!

.

.

Nu ska jag ta och börja med middagen här. Hängmörad biff, smörstekta kantareller, grön sparris och hemgjord bearnaise står på menyn ikväll.

.

.

∼ inlägget innehåller reklamlänkar till Ellos och MeliMeli ∼

.

.

Önskar er en riktigt fin lördagkväll!

.

.

Kram

Helena

.

‘.

Kategorier:

Okategoriserade

5 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: