-5,8 kg tack vare lchf

Perfekt lchf lunch

.

.

Wow vilken rolig dag vi hade idag ÖrebroKatta och jag (ja stumpan, vi brukar kalla dig så)!

.

.

Vi tömde en lägenhet och möblerade upp en annan, och vi jobbade så bra ihop. När man har många rum som ska möbleras och stylas blir det lätt att man står lite handfallen och inte vet riktigt vart man ska börja, men Katta och jag var bra synkade hela tiden. Om det var jag som började fixa ett sovrum var det kanske Katta som slutförde och vise versa. Helt prestigelöst och ingen som tjurar ihop om någon flyttar på något som den andra just placerat på ett ställe. Det är slutresultatet som räknas och vägen dit kan se ut lite hur som helst.

.

.

Att möblera och tömma stagade lägenheter och hus är som rena träningspassen. Phu, tur att jag inte gör det allt för ofta. Eller det kanske är synd förresten, jag behöver röra på mig men tränar sällan organiserat. Om jag gjorde det mer ofta skulle jag investera i de HÄR (adlink) snygga träningstightsen, som finns hos Ellos, eftersom de ser så jädrans proffsiga ut 🙂

.

.

Trots att jag inte tränat, som jag verkligen borde göra, jag vet, har jag faktiskt gått ned 5,8 kg sedan den 17 maj när jag bestämde mig för att sluta äta mjöl, ris, potatis och socker. Det är faktiskt egentligen de enda livsmedlen jag avstår ifrån. Eller, oftast avstår ifrån kan jag säga, för visst händer det att jag tar en Mc Donald, en bulle, lite chips eller en macka då och då, men inte varje dag. Det kan gå flera flera dagar utan att jag ens är i närheten av att äta något av nämnda livsmedel. Men så kommer en dag som idag tex, då vi bara fick lov att slänga i oss det allra snabbaste vi kunde tänka oss, medan vi körde till Lillans skola, mellan lägenheterna vi jobbade i! Katta satt kvar i bilen och vilade lite medan jag sprang in och hade utvecklingssamtal med Lillan och hennes fröken.

.

.

Det tråkiga efter att jag exempelvis klämt en Mc Donaldsmeny, är inte på något sätt att jag skulle få dåligt samvete för att jag ätit onyttigt, utan det är helt klart att jag blir uppblåst i magen och får värsta knipet. Uppblåstheten är hemsk och magen sväller upp till en ballong. Finns inte en chans att jag får på mig de byxor som jag köpt den senaste månaden, no no no… det blir mysbyxor för hela slanten hela kvällen. Trist, men HÄR (adlink) finns faktiskt ett par fina och sköna mysbyxor med resår i midjan som jag klickade hem tidigare ikväll (så jag behöver inte se ut som en lodis i alla fall, haha). Älskar den typen av dresser och har flera liknade sedan tidigare.

.

.

Näe, kolhydratfattig kost är absolut det bästa för mig, men jag kommer aldrig att vara någon extrem som absolut inte kan äta det ena eller det andra, om jag nu skulle bli sugen på något som innehåller det jag håller mig ifrån, om jag säger så. Det gäller kanske bara att planera lite. Ska jag klämma en Mc Donaldsmeny kanske jag ska göra det en dag när jag vet att det är lugnt att hasa runt i mysbyxor hela kvällen och inte de gånger jag ska ut på galej och vet att jag snart ska hoppa i typ en sådan HÄR (adlink) läcker blåsa (oooh vad jag skulle vilja ha en sådan, finaste klänningen jag vet tror jag ♥)

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

5 kommentarer

Vet precis hur det är. Tränar aldrig men äter i långa perioder LCHF, svårare när en är på semester men hemma går det oftast bra. & jag har också gått ner i vikt (kanske 10 kg på ett år give or take) men det bästa är att jag slipper ballongmage som får mig att vika ihop mig av smärta dagen efter att jag ätit pasta eller bröd (påverkas speciellt av bröd). Det näst bästa är att det är en sån ”ren” mat. Jag lagar allt från grunden eller äter rena råvaror som du har på tallriken här ovan. & ibland blir det en tårtbit på kalas bara för att men det är inte hela världen.

Tycker LCHF/Paleo är den bästa maten som finns, i alla fall för min kropp.

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: