Det här visste ni säkert redan, men ändå

.

.

Godmorgon vänner!

.

.

Idag bär det av hemåt. 6 timmar i bil och sedan är vi tillbaka i vår älskade Villa Skogsbrynet.

.

.

Tänk vad konstigt det är. Trots att huset i Lofsdalen är lika mycket vårt hem som huset i Västerås, såg känns det alltid skönt att ”komma hem till sin egen säng”, och alltid lika vemodigt att lämna här… Vi är här uppe i princip en gång/månad (tror vi missat 2 el 3 månader på 4 år…), så detta är verkligen vårt andra hem, med betoning på hem.

.

.

Vårt sovrum i Villa Skogsbrynet är verkligen inte något att skryta med, kalt enkelt och inte alls så där fluffigt och inbjudande som jag önskar att det vore. Möjligheterna finns verkligen, med kakelugnen, pardörrarna, storleken på rummet osv, men vi har helt enkelt inte fått till det. Men det vet ni ju redan för det har jag väl skrivit typ 120 gånger eller något.

.

.

Nu sk jag krypa ned i min säng här i fjällhuset, och den är faktiskt 1000 ggr skönare än hemma i stan, så natti natti!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: