Perfekt lchf frukost

.

.

Klockan är 11 och här sitter jag och äter frukost. Hoppsan, blev visst lite sen uppstigning idag. till mitt försvar får jag väl säga att jag faktiskt legat i sängen och jobbat sedan halv åtta-ish, samt faktiskt klarat av flera jobbsamtal redan.

.

.

Klassisk skål HÄR (adlink) och silverskeden har jag ärvt från min morfars mamma. 

.

.

Frukosten är nog det som är svårast när man börjar att köra lchf-diet. Jag älskade att dricka kaffe och äta mackor… Idag är jag faktiskt inte alls sugen på det.

.

.

Nu varierar jag stekt ägg, skinka, avokado och tomat med den här härliga rätten. Turkisk yoghurt 10% fett, jordnötter och frukt. Bäst är just hallon, blåbär eller jordgubbar. Fräscht och mycket mättande så man äter inte så mycket av det.

.

.

.

.

Nej hej, 22 grader varmt ute och helt vindstilla. Är det måntro sommarvärmen som äntligen kommit? Får bli en tur ut till farfar för sol och bad idag tror jag minsann.

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: