Spraymålat utemöblerna vid entrén

.

.

När jag var i Skåne och fotade trädgårdsreportage för några år sedan sa paret jag var hos att de tycket att det såg ut som att man hade ett Café hemma om man hade sådana där vita enkla Café möbler i trädgården. Målade man dem svarta blev intrycket mindre Café och mer sober trädgård.

.

.

Jag bestämde mig där och då för att jag bums skulle måla mina möbler hemma så snart jag landade i Vässan igen. Det tog 2 år för mig att få ändan ur vagnen…

.

.

.

.

Nu är möblerna målade i alla fall och sprayfärg från Biltema gjorde jobbet! Det gick åt ungefär 1,5 burk till 1 bord och 2 stolar. Jag torkade bara av möblerna med en fuktig trasa innan. Sedan var det bara att gå loss med sprayfärgen.

.

.

.

.

Det blev en väldig skillnad som ni ser. Glad att jag till slut tog tag i det. Nu funderar jag mest på vad som ska få bli svart härnäst. Några krukor kanske?

.

.

.

.

Letar du efter liknade utemöbler finns stolar HÄR och bord HÄR (adlinks).

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Hej,
Det blev verkligen jättefint! Jag undrar vem som har tillverkat den fina runda krukan på bordet
och var du har hittat den. Glad sommar!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: