Puerto de Sóller – som att hitta hem

.

.

Hello från paradiset

.

.

Har ni någon gång känt den där känslan av att ”komma hem”? En plats i världen du aldrig tidigare varit på, men ändå så känns det så hemma och naturligt att vara där? Jag känner så här. Kände det direkt när jag klev ur taxin nere på strandpromenaden. Det är första men absolut inte sista gången jag är här, det vet jag…

.

.

.

.

Vi landade i Palma vid 18 tiden på fredagkvällen och där stod den förbeställda taxi och väntade på oss. Efter kanske 30-40 minuters bilfärd genom först Palma, och sedan oerhört pittoreska Sóller, kom vi fram till Port de Soller eller Puerto de Sóller (oklart vilket man ska använda).  Då infann sig det stora lugnet. Det var vackert, det var tyst och det var alldeles alldeles underbart.

.

.

En vänlig kvinna visade oss vägen till lägenheten vi hyrt, och jag kan bara säga. Fy farao vad fotografen som fotat bilderna på lägenheten för uthyrningen inte kunde fota! Det var sååå mycket bättre än vi någonsin kunnat föreställa oss.

.

.

Utsikten, uteköket på terrassen, poolområdet (i direkt anslutning till lägenheten) där vi är helt ensamma och staden överhuvudtaget, magiskt!

.

.

.

.

När mörkret föll och stan (eller kanske mera byn) och havet glittrade som ett pärlband nedanför oss, visste jag att jag funnit en perfekt plats att bli gammal på.

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade, Resor

2 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: