En fantastisk 30-talsvilla med bevarade detaljer

.

.

Godmorgon sista veckan innan semestern kickar in på fredag

.

.

Verkligen bara upploppet kvar nu innan det blir lite semester för mig och familjen. Men fram till dess är det bara att mata på, rakt in i kaklet! Sitter på tåget på väg till Stockholm och POP HOUSE för att testa några väggfärger. Håll tummarna att jag prickat någotsånär rätt på de  tre färgprover jag har med mig.

.

.

På onsdag är det dax för en exklusiv fotografering av en fin villa som ska säljas i Västerås. Jag gör sådana fotograferingar några gånger per år. Då stylar jag och fotograferar allt själv, det brukar ta en dag. Annars fotar jag inga försäljningsbilder längre, slutade med det för några år sedan och nu gör jag (i den mån jag själv hinner) och mina tjejer bara själva stylingen innan fotografen kommer.

.

.

Förra veckan sprang jag på en gammal jobbarkompis som, visade det sig, hade köpt en villa som jag fotade och stylade i vintras. En fantastisk ”utöver det vanliga villa” helt klart.

.

.

Huset är en funkisvilla från 30-talet. Vacker arkitektur och en entréhall som heter duga. Bitvis kändes det som att tiden stått stilla i många många år, och lyckligtvis hade huset fått bevara en hel del av sina originaldetaljer.

.

.

 

.

.

.

.

.

Något jag blev fullständigt kär i var trappen ned till källaren. Se så vackert den är gjuten i ett enda stycke!

.

.

.

.

Bara att gratulera familjen som köpt det och önska dem lycka till med renovering och allt!

.

.

Kram

Helena

.

.

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: