Söndagspix från trädgården och oj vad helgen gick fort

.

.

Hej hej på er!

.

.

Så vart det söndag och jag har knappt hunnit reflektera över att det varit helg. Kom hem ganska sent fredag kväll men hann ändå med lite fredagsmys med M innan vi knöt oss vid midnatt. Lillan sov hos farmor och mellansystern var inte heller hemma så det var bara vi två. Delade på en flaska vin och catchade upp på vad som hänt inom familjen under veckan. Skön kväll och skönt att vi kom i säng i tid.

.

.

På lördagen var det hamburgergrillning med Lillans fotbollslag som gällde. Barkarö SK-dagen drog galet mycket människor och vi sålde flera hundra hamburgare på några timmar. Perfekt för klubben!

.

.

.

.

Under lördagskvällen var det ganska kallt så den hängmörade biffen från Hälsingestintan stektes istället för grillades som det var tänkt. Men det var gott det med. Ja, sen plötsligt var det söndag och här är vi nu. Fotbollsmatch väntar om någon timma och jag hoppas hinna påta lite i trädgården efter det. Ett par timmar jobb väntar också, men det tar jag senare i kväll. Det är så himla skönt att gå in i en ny vecka och känna att man ligger lite före med jobb, istället för den där känslan att ”Oh my Good vad jag ligger efter”. Dessutom är det ju både ledig klämdag och röd ledig dag veckan som kommer så det blir en himla kort arbetsvecka.

.

.

Innan jag avslutar här idag kommer några bilder från trädgården nu på morgonen.

.

.

.

.

Efter två år blommar äntligen Irisen, så vacker blomma som jag gärna skulle ha ett hav av. I bakgrunden skymtar en brunnäva som absolut kommit att bli en favorit.

.

.

.

.

Det här vet jag inte vad det är för något… Himla söt är den i alla fall. En lökväxt som jag hoppas ska föröka sig. Någon som vet vad det är?

.

.

.

.

Den japanska lönnen kämpar på mellan daggkåporna. Harar och rådjur har gått hårt åt den under vintern, så jag är princip bara glad över att den överlevt.

.

.

Sköt om er och ha en fin söndag!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: