I maj ska jag vara social

.

.

Ja, jag är inte direkt den första på den här bollen (med bilder från körsbärsträden i Kungsträdgården), men jag lär knappast vara den sista heller, för hur magiskt fint är det inte där vid just den här årstiden? Sagolikt!

.

.

Men vart är värmen?

.

.

.

.

Ruskigt kallt tycker jag nog att det är för årstiden, men det vänder nog snart. Jag vill ut i trädgården och gräva och plantera och stå i, men det får vänta liiite till. Efter helgen kanske?

.

.

.

.

Apropå helgen, vad ska ni göra på Valborgsmässoafton? Vi har bjudit hit vänner, eller rättare sagt, vänner har bjudit hit sig själva, hahaha! Tur det, för fy vilka eremiter vi är, jag och M. Vi hänger mest med varandra när vi är lediga. När vi väl har gäster är det så himla kul, det är bara det att vi väldigt sällan kommer oss för med att bjuda hem någon. Det blir vanligtvis bara släkten och då typ bara när det vankas födelsedagar.

.

.

Men men, maj månad verkar bli all time high när det kommer till social samvaro för oss. Vi kickar igång helgen med kalas hemma hos min svägerska och svåger imorgon, på söndag kommer gästerna som bjöd in sig själva och nästa helg har vi, kors i taket bjudit hem några andra vänner. Inte nog med det, till pingst (som råkar infalla på min födelsedag i år) sticker syrran, mamma och jag på spa! Härligt!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Oj var jag känner igen mig och maken 😄 Också eremitvarning på oss. . Men det är väl bra att man gillar varandras sällskap får man tänka… 😁
Trevlig Valborg! 🔥🤗 Kram

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: