Snygga billiga sängbord till sovrum

.

.

Ganska precis på dagen 4 år efter inflytt i Villa Skogsbrynet har sovrummet hittat sin rätta form eller inriktning i alla fall. Just sovrummet har hela tiden varit en trist spot i det här huset. Det känns som att det aldrig funnits pengar kvar till just det. Knäppt med tanke på hur oerhört viktigt sovrummet är för välmåendet.

.

.

Dyrt blir det med sovrummet av 3 anledningar, sängen, mattan, gardinerna… Inga billiga saker direkt.

.

.


 .

.

Ja alltså, nu har vi varken köpt säng, ny matta eller gardiner ännu, som ni kan se, men vi har i alla fall kommit på hur vi vill ha det. Vilken stil och vad som ska till. Eftersom vi fram till nu inte vetat det, har vi heller inte köpt någonting till sovrummet.

.

.

.

.

Sängbord har varit en sådan sak som vi absolut inte haft en aning om vilka vi vill ha. Jag såg ett par hemma hos en familj vars hus jag fotograferade, och älskade dem. Har letat efter något liknade sedan dess men inte hittat några.

.

.

Igår var jag på Läkarmissionen och hittade dessa billiga sängbord (475 kr st). Jag köpte dem för att ha dem till styling, men när jag kom hem fick jag för mig att prova i sovrummet. Mest bara för att känna in om jag var på rätt spår med de där sängborden jag letar efter, och döm om min förvåning när just dessa kändes helt rätt!

.

.

.

.

Stort LIKE på dem!

.

.

Sängborden får nu helt klart sätta stilen för resten av rummet. Jag önskar mig helt enkelt ett ganska nätt skrivbord i samma träslag, en vacker dansk stol till det, en  j ä t t e s t o r  matta (rummet är 25 kvm) och så tunna fina gardiner + mörkläggningsgardiner längs hela fönsterväggen. Fönsterväggen blir då som en vägg för sängen att luta sig mot. Två likadana lampor ska inhandlas också förstås (AJ lampan får stå där så länge). Sängen ska också bytas ut, denna är helt uttjänad… 🙂

.

.

Det blir bra när det blir klart!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Väldigt fint när sängborden bryter av mot det vita☺👌
Kul att fynda när det blir så bra👍

Kram kram❤

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: