Så viktigt att mötas IRL

.

.

Idag sitter jag ensam i en småbåtshamn i Västerås och äter en väldigt tidig lunch. Hade en timma att slå ihjäl så jag tänkte att det var lika bra att få i sig en bit mat och blogga lite (trots att klockan bara är 10.30).

.

.

Förra veckan var jag i Stockholm och hängde med mina forna kollegor från Sköna Hem-tiden. Världens bästa tjejer som man bara liksom aldrig vill åka ifrån när man träffar. Nu när jag bloggar och frilansar på heltid igen (har avslutat min deltidstjänst som politisk sekreterare i Landstinget Västmanland) är det så himla viktigt att verkligen  t r ä f f a sina kollegor i verkliga livet och inte bara ha kontakt via sociala medier som det så lätt annars blir.

.

.

.

.

Hela dagen, och faktiskt en bit in på kvällen hängde vi runt, mestadels på Söder. Vi fikade och bytte erfarenheter, tipsade och bara babblade på om vad vi gör, vad vi vill göra och vad vi kommer att göra.

.

.

.

.

Så fotade vi en del också förstås! Det blir liksom av någon underlig anledning så när tre bloggerskor strålar samman 🙂

.

.

.

.

I vanlig ordning är jag helt obekväm framför kameran…

.

.

.

.

Maria, superskribenten och trendspanaren på Husligheter däremot, hur naturlig som helst!

.

.

Och pysseldrottningen Helena samma sak (born to it!)

(Helena fyllde år igår, kolla in smarrigaste buffén i hennes blogg idag)

.

.

.

.

Som om de aldrig gjort annat!

.

.

Helena beundrar ett fantastiskt verk i akvarell och tusch av Salvador Dalí med ett utropspris på mellan 1 500 000 och 2 000 000 kr

.

.

Dagen avslutades med vitt vin, snittar och mingel på Bukowskis Modern Art + Design som vi var bjudna till på förhandsvisning. Fy fasiken vad mycket fint det fanns där! Naturligtvis var det möblerna jag suktade mest efter, men hade jag haft en kappsäck full med pengar fanns där förstås ett flertal fantastiska konstverk som lätt hade fått flytta hem till mig. Nu fick jag nöja mig med att bli guidad runt bland mästarna av konstkunniga Helena. Jag borde verkligen lära mig mer om konst, det är superspännande.

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: