Kommod eller tvättställ förhållandevis billigt för litet badrum

.

.

Som ni vet bor vi i ett relativt stort hus. Här handlar det ofta om att hitta tillräckligt stora saker som passar huset. Jag tänker då på lampor krukor osv. Av och till får jag frågor om jag inte någon gång kan tipsa om inredning till små utrymmen. Och visst kan jag det!

.

.

Här har jag hittat en riktigt fin liten kommod till ett litet badrum. Ballingslövs Simple. Finns i vitt och grått och kostar faktiskt inte skjortan (som den här typen av möbler annars ofta gör). Jag tycker annars att just kommoder eller tvättställ till badrum är just den möbel där man får absolut minst för pengarna… Den här kostar strax under 4000 kr och det får man nog räkna som billigt eller i alla fall prisvärt i sammanhanget. Att den dessutom är endast 343 mm djup gör att den passar i ett litet badrum. Det är bra för de kan vara svåra att hitta.

.

.

Vi har köpt våra kommoder på Ikea. De var billiga, men så får man också vad man betalar för, och kvaliten är kanske inte den absolut bästa. Ballingslöv Simple levereras färdigmonterad vilket definitivt inte Ikeas kommoder gör 😉

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: