En ”tack-för-den-här-tiden-gåva” för framtida blomstring

.

.

I torsdags lämnade jag Region Västmanland (tidigare Landstinget) för andra gången på 6 år. Min tid som politisk sekreterare för Kristdemokraterna är slut (förra gången jag lämnade var det som narkossjuksköterska), och all min kraft kommer åter att satsas på mitt eget företag.

.

.

Det har varit en oerhört lärorik tid som jag inte skulle velat vara utan för allt smör i Småland. Men allt har som bekant ett slut, och jag kände att nu var slutet för just detta uppdrag här.

.

.

Det har inte varit så lätt att få tiden att räcka till, och jag har känt mig splittrad och stressad en längre tid. Hamnade så att säga vid vägs ände och kände att jag faktiskt måste välja. Jag valde att satsa på friheten med eget företag.

.

.

Min chef och vän Malin Gabrielsson (regionråd i opposition för Kristdemokraterna) tackade mig på ett väldigt fint sätt med en symbolisk spade och ett par skyddande rosa handskar, samt med orden ”fortsätt gräva – men var rädd om dig”. Jag grinade förstås och kände en otrolig tacksamhet över att just jag haft förmånen att få lära mig allt det jag lärt mig om politik de senaste två åren. Tack speciellt till Malin, men också till Eleonor, Tomas, Helena, Maria, Birgitta, Johan, Petter och alla andra i Alliansen!.

..

 

Hittade sedan de söta gummistövlarna på Rusta för 99 kr och kunde inte låta bli att köpa dem. Har man rosa handskar i trädgården, bara måste man ju ha matchande gummistövlar till! Inte sant?

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: