Snabbaste fjäll-lunchen

_dsc2788

.

.

Österrikisk gulaschsuppe, vilken räddare i nöden. Finns alltid här hemma i skåpet för situationer då man vill äta lunch snabbt och billigt. Vi brukar värma den och hälla upp på termos och ta med till backen. Eller så åker vi hem och värmer på spisen. Lätt som en plätt och supersnabbt fixat om man inte vill hålla på och krångla med matlagning en vacker vinterdag.

.

.

_dsc2786.

.

Servera med creme fraich och en käckemacka och sedan står du dig några timmar i backen igen! Ett litet tips bara, behöver inte vara så märkvärdigt och skönt att inte behöva äta på restaurangerna i backen varje dag. Dyrt och inte alltid helt prisvärt kan jag tycka…

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

4 kommentarer

Yes! Det är en favoriträtt i backen. Att luncha på serveringarna i backen är klart överreklamerat, oftast trångt, stressigt hög ljudnivå och knappast prisvärt. Nu brukar det inte se fullt så stylish ut när vår familj mumsar sopplunchen men smaken är förmodligen precis lika god (typ kvalitetssäkrad av FELIX…) 😉

Gilla

Åh, min favorit fusklunch! Äter egentligen lchf men petar bort potatisbitarna och har i mycket créme fraiche så blir det jättebra!

Gilla

Hej! Efter många om och men har jag nu förstått hur man läser kommentarerna som skrivs på din sida. Finns det möjligen inte något enklare sätt att komma in på kommentarer genom att trycka på en ”synlig” kommentarsknapp? Tack för en mycket trevlig, underhållande och informativ blogg. Hälsningar Katrin

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: