Låt dem aldrig komma sist

img_3477

.

.

Den här lilla damen blir 9 år i sommar. Hon har åkt skidor i 7 år. Ett år mindre än vad hon har kunnat gå. Jag minns när hon var så liten så man funderade på hur pjäxorna skulle få plats på skidorna. De var ungefär lika långa…

.

.

img_3465

.

.

Som den lilla tävlingsmänniska hon är, hatar hon att komma sist. Hamnar hon bakom oss är det störtlopp som gäller för att bättra på positionen. Precis som sin mellansyster, hon var likadan när hon var liten. Inget kunde stoppa henne då, och inget kan stoppa Lillan nu. Enda sättet att få bukt på ”problemet” är att aldrig köra om henne. Alltid låta henne vara först.

.

.

img_3467

.

.

Igår körde vi offpist och hon var sååå duktig (lite får man väl skryta, hihi). Det var brant och svårt, men hon klarade det galant. Bättre än jag 🙂

.

.

Vi upplevde några riktiga ”Kodak moments” ensamma där uppe på fjället under seneftermiddagen, när solen stod lågt. Naturligtvis hade jag inte min ”riktiga” kamera med mig, och inte tänkte jag på att fota med telefonen heller, inte förrän solen hade gått i moln och det där magiska ljuset försvann.

.

.

Idag hoppas vi på bästa fotovädret, för idag ska storkameran med ut i pudret bortom pisterna.

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: