Mer aktuellt än någonsin

mariasoxbo_24_sv

.

.

Det här är min vän och kollega Maria Soxbo. Vi lärde känna varandra under vår tid på Sköna Hem. Maria är briljant journalist, designälskare och en väldigt rar person med mycket sunda värderingar. Hon lämnade liksom jag Sköna Hem vid årsskiftet och driver numer framgångsrikt bloggen Husligheter på egen hand.

.

.

Maria brinner för hantverk och hållbarhet och skriver ofta träffsäkra läsvärda krönikor i olika tidskrifter och i sin egen blogg. Idag publicerar Maria ett oerhört viktigt samtida inlägg som jag verkligen hoppas att ni tar er tid att läsa och fundera kring.

.

.

Ni hittar inlägget här. 

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: