Sportlovet börjar här (och fy fasen vad jag älskar det)

fjallstuga-2

.

.

Halloj från vårt hus i Lofsdalen

.

.

Sportlovet 2017 har kickat igång och Lofsdalen bjuder på ett perfekt skidväder. Några minusgrader, härligt fluffig snö och inte en antydan till vind. Solen sken från en klarblå himmel till bara för en liten stund sedan, men nu vilar den bakom tunna moln. Det skvallras om att det ska komma puder vid 16-tiden…

.

.

fjallstuga

.

.

M och Lillan är i backen, men jag stannar hemma idag. Känner mig lite trött efter en ganska tuff vecka med flera svåra beslut att fatta samt mycket jobb och sena nätter. Dessutom väntar ett Skypemöte med mina kunder i Abu Dhabi strax och så ska jag klara av en intervju innan jag tar kväller.

.

.

Önskar er en fin lördag eftermiddag så ses vi sedan!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: