Ooops! Jag fixade till oljemålningen lite grand

_dsc1624

.

.

Hello

.

.

Idag jobbar jag på som en liten iller kan jag säga. Ligger efter med en del saker sedan semestern/när-jag-inte-mådde-så-bra. Det verkar som att sköldkörtelhormonhalten börjar räta upp sig för jag har känt mig piggare och klara i huvudet idag, tack och lov!

.

.

Mitt i allt här fick jag för mig att styra upp med en plan jag haft en tid för en tavla som stått nere i källaren. Jag städade ju där nere i söndags och då kom jag på det igen. Jag tar och fixar till den lite så passar den bättre och vi behöver verkligen en tavla just där…

.

.

Sagt och gjort. Fram med en burk färg och en pensel och voilá så har vi en helt ny tavla att sätta upp på väggen!

.

.

_dsc1618

.

.

Den var lite mörk och för gul/brun, men med lite vit färg tonades den ned och blev faktiskt helt ok måste jag säga. Det var inte Picasso som målat den initialt så det var liksom inga ”värden” som gick till spillo. Bättre att ha en tavla man kladdat lite färg på uppe på väggen än en ”okladdad” i källaren, så tänker jag i alla fall!

.

.

_dsc1617

.

.

Såhär såg den ut innan. Lite för nervös tycker jag. Dessutom ska denna vara stående och vi behövde en liggande till väggen där den hänger nu, så det var bara att måla över signaturen och vända på hela tjottaballongen 🙂

.

.

_dsc1621

.

.

Dagens tips alltså. ”Förbättra” det du redan har i källaren eller på vinden – gäller även tavlor, hahaha!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

8 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: