Ny kruka och nya vanor

_dsc1615

Köpte mig en ny fin kruka på Tullhuset för några veckor sedan. Det är den till höger, superfin (och ganska billig för att vara så stor 275 kr tror jag), nu känner jag ju att jag måste byta ut den andra också, den är ju egentligen bara ful…

Köpte mig en .

.

Halloj

.

.

Tillbaka i vardagen och nu banne mig får det vara slut på stillasittandet och godsakerna. Från och med idag ska jag börja träna (väldigt light, men i alla fall) och så får det verkligen vara slut med frosseriet. Jag måste börja ta hand om min kropp bättre, är ju ingen ungdom längre och vill inte förfalla mer än nödvändigt. Märker ju att min kropp förändras, både på insidan och på utsidan, och det känns lite läskigt.

.

.

Ja utsidan, den är det ju som det är med, och där ser jag inte åldrandet som ett problem. Men invärtes är det värre, där känner jag verkligen att jag måste uppgradera… Sprang en kort runda nu på morgonen, det var skönt. Tror att det är så jag får börja – mikromotionera för att komma igång!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

3 kommentarer

Kaktusen, som egentligen inte är en kaktus, heter High Chaparal tror jag. Köpte den på typ Plantagen eller något för länge sedan. Den har växt mycket sedan dess! Kul att du gillar bloggen! Tack Helena

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: